Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Jag ser en kvinna med sin hund
Kärleksfulla ögonen
Fyllda av tillit och samförstånd

Jag saknar henne
Det gör så ont

Jag vänder bort blicken
När tårar börjar stiga
Jag hör smekande ord
Som får en våt nospuff
Till kärleksfullt svar

Jag saknar henne
Det gör så ont

Jag känner deras tysta
Överenskommelse
Livslångt löfte

Jag saknar henne
Det gör så ont




Fri vers av Annette Andersson
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-30 15:39



Bookmark and Share


  Yvonne
Känslosam dikt om saknad. Det gör ont inuti mig också när jag läser dikten. Alla rader utstrålar kärleksfull värme.
2009-10-31

  Michaela Dutius
Förstår din saknad - som du beskriver så poetiskt och vackert
2009-10-31

  anits VIP
Vacker text om saknaden, jag fårstår
hur du känner
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson