Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kanske inte alltid är så lätt
tack




Jag ska nog vara ensam idag

Jag ska nog inte be min pojkvän komma hit,
Nej för han mår kanske inte alltid så bra av det.


Jag ska nog inte heller be min bästa vän att göra mig sällskap under dagen,
Hon mår troligtvis bra av det, men gör jag det?
Nej, för allting har förändrats inuti mig


För första gången på länge ska jag vara ensam.
Jag ska vara ensam hela dagen, ha hela mig själv för mig själv.
Ingen ska kunna distrahera mina tankar.
Jag ska inte bli svag på kvällen och be min pojkvän komma över
Jag ska klara en natt ensam, för en gång skull ska jag klara av mina mardrömmar ensam.
Jag ska somna ensam, vakna ensam.
Mina tankar ska få ta över mitt sinne, hur mycket jag än försöker kämpar emot
För idag är jag ensam, idag har jag inte tagit hit någon som kan hjälpa mig att hålla bort mig själv
Idag har jag tagit ett kliv ut
Idag ska jag nog prova hur det är att vara ensam
Och vara rädd för sig själv
Jag brukade vara så rädd, jag var alltid rädd när jag var ensam
Så jag slutade att vara ensam
Men nu måste jag ta tag i mig själv
För plötsligt
Skrämmer jag inte bara mig själv längre

Nej, för allting har förändrats inuti mig




Fri vers av Olives
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-30 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olives