Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som du förvrider.

jag orkar inte spela mer.

jag orkar inte spela ditt spel.

 

jag kommer aldirg glömma, men jag kommer förlåta.

eller iallafall låtsas som ingenting.
som alltid.

du säger saker.
saker som får folk att avsky mig,
och får dem att fly av fasa.
men folket har inte hört hela sannigen.

den som du förvrider.




Fri vers av Olives
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 08:18



Bookmark and Share


  Junibarn
Sanningen måste vara rak, sne och förvriden går den aldrig rätt. Bra skrivet, superfint!
2008-05-15

  Noomie
Det gör så jävla ont att läsa.
Jag har inga bättre ord än det.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Olives