Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för allt


NI BEHÖVER INTE FÖRSTÅ, DET ÄR BARA ETT ROP PÅ HJÄLP

HJÄLP MIG

JAG ORKAR INTE MER

FÖRLORAD ELLER EJ, KANSKE ÄR JAG BORTOM ALL HJÄLP

MEN FINNS DET INGEN SOM KAN FÖRSÖKA?

HJÄLP MIG ATT FLY

FLY FRÅN MITT SKINN

OCH LÄMNA ALLT BAKOM

UTAN MINNEN

ELLER TÅRAR

KVAR

SMÄRTA VÄGER

I HJÄRTAT

 

JAG ÄR SÅ TUNG




Fri vers av Olives
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 21:31



Bookmark and Share


  thyra
Din text lämnar tunga känslor som inger mig ett hopp om att du skall bli förlåten! Förlåtelsen är viktig för att båda parter skall komma vidare.
2009-09-27

  lycksele
på något sätt kanske ett vänligt ord från någon kan lätta på din börda
du är inte 100% ensam, vi läser ditt rop
:)
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Olives