Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden drar sin vits

 

En sak är säker

timglaset vänds

och vår tid rinner ut.

Vem vet om gravens mull

är grund eller djup.

 

En sak är säker

döden kommer till var och en

och drar sin vits om livet.

Vem vet om inte helvetet kan vara

vårat himmelrike ändå.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-30 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP