Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror någon letar efter något


5minuters test

saknade blickar, förlorade ord.
bussen som gått, missade tåg.

En dans i mörker på evig jakt
på nånting som saknas.
på nåt som försvann.

öppna dina ögon, se efter ljus,
livet försvinner i din mörka dans.

Det finns en mening,
Det finns ett hopp.

Vänd blickarna uppåt,
prova att le,
Livet kommer tillbaka,
Bara vänta och se




Fri vers av Kåda
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-31 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad jättefint skrivet! hur fin dikt som helst! Faan vad du kan!! :D
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kåda