Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig så

Han såg sin fru genom trötta ögon.
Håret grått och ögon blå.

Nykokt kaffe, två löskokta ägg
Vid bordet från Ikea sjuttiotvå

En morgonrock i rosa,
i sliten, lite trasig plysch
en stilla tanke genom i minnet
Mexiko, Spanien alla länder de besökt.

Tågluff i Europa, vandring i Nepal
galna kameler , vitt, sterilt, sjukhus sal.

Nu i ett rött, litet mysigt hus.
Med barnbarn på sommaren,
Smultron och bus.
En stig nedåt viken, snart vuxit igen
Barnbarnen var här , men det var länge längesen.

En gång i tiden, ung vacker vild.
Nu är du gammal, rynkig och mild.

Han ser sin fru genom trötta ögon
Håret grått och ögon blå.

Du är så väldigt vacker
Jag älskar dig så








Fri vers av Kåda
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kåda