Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tron på kärleken

jag återser minnen
i tystnad mellan oss
för våra hjärtans dimma

i tron på att allt var en början
en stilla våg av hopp

jag vet du lämna oss
utan början utan avslut

jag gråter tyst ibland för oss
för de som fanns att beröra
för det vi inte lärde oss

jag ser hur tiden passera
så som jag hade dig förut

i saknad för de jag inte vet




Fri vers av Lindizz
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-31 12:48



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Djup och väldigt bra skriven poesi som kändes i min bringa.. vemodig och skört.. applåder
2009-11-24

    tramp
du fångar en stor känsla här som ger mig en klump i halsen

välskriven
2009-11-05

  karenina VIP
varma eftertänksamma ord fyllda av minnen och saknad
2009-11-01

  Mr Lindemann VIP
I en saknad om det som inte fanns mellan er
när den tystnad som var in i
delar av tystnaden
och återtar delar av
den du är
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz