Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord av ilska (in your face)



Avgrundsdjup tystnad i telefonluren. Men inombords skriker jag. Så fantastiskt trevligt att du hellre tar en långdusch och klipper naglarna i två och en halv timme så att i princip hela dagen har passerat innan du orkar sätta ditt sega arsle på bussen. Så underbart att du inte vill ta vara på tiden när vi har ungefär en hel dag på 26 att spendera tillsammans. Du om någon borde veta att det här med att vänta inte är min favoritsysselsättning. All förväntan har övergått i ilska. Om jag inte älskade dig skulle jag be dig skita i att komma hit.




Prosa (100-ordare) av Trolltoffsa
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-31 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trolltoffsa
Trolltoffsa