Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på födelsedagen! En födelsdagspresent till T, från mig, i form av en låt..text


Som.. (Till Trolltoffsan)

Som…


en bäck
porlande vacker
i sin litenhet

ett hav
brusande mystisk
stor som en evighet


en himmel
stilla betraktande
bärandes på en hemlighet

ett snötäckt berg
bitande hård
orubbligt mjuk i sin salighet


som ett regn, fylls hjärtat på igen

som ett regn, fylls hjärtat på igen

å vi går, som två
å vi går, som en

mot början eller slutet av kärleken




Fri vers av Herr Ångest
Läst 614 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-28 22:04



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
utmärkt vacker text!
2010-05-14

  Gisela Nordell
Underbar!Känns i hela mig!Tänker på Kebnekajse och fjällbäckar..
2009-02-04

  Angeldust
Gud vad gulligt av dig, jättevacker :-)...tror hon hoppar jämnfota av glädje. kram Sunny
2009-01-30

  Trolltoffsa
Min sång!!!

Du har alltså omvandlat den blå ångesten till naturromantik. Eller så tycker du bara att jag är lika obegriplig som en väderleksrapport. Fast nog vilar det några raffinerade komplimanger under ytan.

Den är fin... kanske den finaste födelsedagspresenten jag har fått;)
Tack!
2009-01-30

  mirabell
vacker. tack
2009-01-29

  genni VIP
"Till Trolltoffsan"
Kan inte låta bli att tycka att det låter lite gulligt faktiskt :)
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest