Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föll genom natten



Läppar

mjuka läppar
varma

i en kall fullmånesnatt
under en stad som lyser
ut sitt vansinne över oss

läpparna
jag minns
de mjuka
varma

läppar
som söker
smakar
havet
längtan
något annat
obeskrivligt

läppar och tunga som saknar ord
som värmer, i den kalla natten

jag tror
plötsligt
på något
utan att veta vad

jag föll
genom natten
och jag vet ännu inte
var jag kommer landa




Fri vers av Herr Ångest
Läst 589 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-18 21:36



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Att falla och känna hur det plötsligt bär...Ovisst men värt chansningen.
2009-02-08

  Lotti
rogivande trots att man famlar i blindo
2009-01-27

  Hans Christian
Gillas mkt!
2009-01-21

  Pot Pourri
lämnar känsla av att hitta det där trygga tysta närhetsskrymslet undan, och det är starkt och ändå så ovisst - falla genom natten som rubrik är suveränt i sig som just beskrivning.
tack för upplevelse
2009-01-21

  mirabell
Vackert skrivet om det sköra och sårbara.
2009-01-19

  Lyckohäxan Enediel
Det är något väldigt vilsamt i den här...trots förvirringen.

Så vill jag även tala om att rubriken är väldigt vacker..."jag föll genom natten...." mmmm...bra :)
2009-01-18

    tapetklister
mm.. ibland kan det vara så.
du bygger upp en bra bild, man ser det framför sig och man ser också ett något vilsen diktjag. bra.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest