Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din värld är färger och skugga


Ljuset i dina ögon

Ljuset från dina ögon gör min värld skuggig
Jag söker mig till den soliga plats där ditt ljus finns
Ditt ljus är blå i sin ton och färgar min värld i dina färger

Dina ögons ljus värmer mina tårar
Din värme har en vindpust som torkar bort tårar
Och jag minns inte sorgen mer

Din röst är vattenfallet som brusar
Den överröstar livet runt om
Dina ögons ljus reflekteras i vattnet
Ditt ljus är blå i sin ton
Och den färgar min värld
med dina ögons ljus




Fri vers av Maiah VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-31 15:57



Bookmark and Share


  Noel Åberg
Mycket fin.
Känner igen mig vid ett tillfälle när jag hade samma känslor.

Gillar speciellt detta

"Dina ögons ljus värmer mina tårar
Din värme har en vindpust som torkar bort tårar
Och jag minns inte sorgen mer"

kramar Noel
2010-11-05

  issac.a.m
Vackert skrivet..
2010-09-18

  Anna*
Vi blir färgade av varandra på både gott och ont. Fint skrivet
2010-07-14

  Elisabeth VIP
En lugn och skön dikt. Känns varmgul på något vis.
2009-11-02

  mare VIP
Fint skrivet..
2009-11-01

    ej medlem längre
vackert
2009-10-31

  Näckrosen
Fina ord
i ögonen sitter själen brukar jag säga
2009-10-31

  oMareld
Vackert skriftat.
Ljus från sin älskades ögon är det vackraste som finns
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP