Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allahelgonadagen .. Så vackert det lyser på kyrkogårdarna, en fin dag tycker jag!




Saknaden har inget slut

 

Stor mäktig tystnad
omsluten i varm medkänsla
av blickar och osagda ord
i möten med andra sörjande
gåendes på ljuskantade stigar

Vördsamt sorgset men så kärleksfullt
tände sörjande sina medhavda ljuslyktor
kyrkogården stod plötsligt i kärleks brand

Jag kände din närhet
vinden viskade ömt
och min själ smektes
av tröstande toner
tills hjärtat slog lugnt

Tårar på kinden
i tung stund
föll de på ditt namn
i eftertankens minut
fanns bara du
så nära intill
själsligt
var det du och jag ..

saknaden efter dig
bär jag för evig

inom mig
lever du

så ensamt det är när du inte längre finns
men käraste bror du berikar ändå mitt liv
med alla fina minnen vi har ..
de kommer aldrig någonsin att blekna




Fri vers av * Ammi *
Läst 855 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-31 16:00



Bookmark and Share


  aol
gråter en tår,
2010-01-11

    Mejja
I våra hjärtan finns de alltid kvar - närvarande.
Ja låt minnenas vackra ljus bo i hjärtat.
2010-01-09

  Eva Langrath VIP
Så vackert du skriver om denna saknad som alltid finns inom efter de som gått före och då hoppfullt du visr att de finns kvar inom.
Tack
2009-11-05

  Cosmic Johanna
Varm,

är saknaden

vackert diktat.

Känslan finns där.
2009-11-05

  Ronny Berk
så vacker poesi som väl förmedlar känslor av stor sorg och saknad
2009-11-04

  Hans Christian
Vacker att läsa, vacker att se på. Jag tycker om mjukheten i dikten.
2009-11-01

  aol
gråter tänker själv på lillebror kram vännen så berörande fint skriftat
2009-10-31

  Carola Zettergren
Mm..saknaden lever för evigt, sorgligt berörande!
2009-10-31

  walborg
En stor varm kram till syster Ami med älskad bror inom Dig för evigt.
2009-10-31

  Annmargreta
Förstår dig fullständigt!
Mycket vackert skrivet.
2009-10-31

  peter markurth
vacker
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *