Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

dina varma fingrar trevar sig fram över mitt kalla skal
och jag smälter
inti, utanpå, överallt
och jag vet, jag känner
du gör mig hel

och dina mörka ögon blickar djupt in i min ensamma själ
som inte är lika ensam längre
med en själ bredvid
som sällskap

och dina stora händer är i mitt mjuka hår
stryker, smeker, sliter
stannar där
där dom ska vara

och i tystnaden hör jag dina djupa andetag
dina hjärtslag
bredvid mina
och du säger det uppenbara
vi hör ihop,
du & jag




Fri vers av anapanda
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-31 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda