Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAOS

nej
du är inte lika vacker som alla andra
du är inte lika smart som alla andra
hon är mycket finare än dig
du är värdelös

du är finast i världen
du är den bästa
jag älskar dig

lögn!
ska du tro på det?
vill du bli sviken?
du är så jävla naiv och dum i huvet!

du vet att jag älskar dig

gör jag?

ja.

LÖGNER
?

tvekan.
älskad?
kanske.
jag? verkligen?

NEJ.
JO.

Jag är älskad.
Så håll käften jävla kaos.




Fri vers av anapanda
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-26 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda