Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRAN MELODI

Jag skrev en melodi till dig en gång
det är nu länge sen
det var när jag var ung och dum
och fortfarande trodde på kärleken

det var när jag trodde på stjärnfall och älvor
när jag trodde "du och jag mot alla andra"
jag trodde du var mitt lyckliga slut
det var när vi älskade varandra

det är nu länge sedan
jag skrev en melodi till dig
det är nu länge sedan
du sade att du älskade mig

det har gått år och månader
utan att jag dig sett
jag undrar ibland om du funderar som jag
funderar på vad som gick snett

jag läste min tidning imorse
såg att du slagit dig fri
jag kommer sakna dig här på jorden
som rubrik stod "du min alltid kommer förbli"

jag trodde inte du kom ihåg den
(det fanns även ett fotografi
av dig och mig)
över det stod rubriken, namnet på min melodi




Fri vers av anapanda
Läst 338 gånger
Publicerad 2009-12-16 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda