Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alla andra

Skratt.
Självförtroende.
Vänner.
Kramar.
Kärlek.

Normalt folk.
Vanliga personer.

Jag.
Mörker.
Ångest.
Spöken.
Monster.

Varför kan inte jag vara som alla andra?




Fri vers av anapanda
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 19:48



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hey, du är i alla fall som mig. (inte för att det är någon tröst.)
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda