Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar min bästaste bäste vän

när jag var din bästa vän och du var min
och världen log mot oss vid varje steg vi tog
kommer du ihåg att du sa
vi är som hand i handske, du och jag?

alla dessa minnen som innehåller dig
dagen då vi rymde och jag var så rädd
att du aldrig skulle komma tillbaka till mig

jag trodde alltid att du och jag
skulle hålla föralltid

vet att det låter töntigt
men vad hände med
gammal vänskap rostar aldrig?

vet att jag är töntig
men vad hände med kojan vi delade
hemligheterna vi viskade till varandra
och löftena vi gav

vad hände med
forever and ever babe
och
hoppar du så hoppar jag

vad hände med vänskapen jag saknar idag?




Fri vers av anapanda
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 04:01



Bookmark and Share


  C.D.A.H
En mycket bra beskrivning på tankar som lätt kommer upp när två personer glider ifrån varandra. Väldigt bra.
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda