Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Sunshine left me a note

försök
försök att förstå
förstå varför jag lämnar
varför jag lämnar dig

försök inte
försök inte övertala mig
övertala mig om att det är mitt fel
och försök inte få mig att stanna

ljug inte
ljug inte och säg
och säg att det är okej
det är det varken för dig eller mig

jag lämnar
lämnar detta ställe
jag lämnar dig och det här
jag lämnar dig idag

detta ensamma ställe
tillhör inte oss två
jag ska hitta mitt eget ställe
där jag inte är ensam med dig

så älskling
jag säger inte förlåt
för du kommer klara dig
du kommer klara dig lika bra som jag

jag går vidare
jag lämnar det här och jag slutar inte
jag slutar inte förrän jag fått det jag vill ha
och det är inte du


- Miss Sunshine




Fri vers av anapanda
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda