Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville inte sluta älska dig

det var ett vi
du och jag
med dig var jag lika odödlig som tiden

men nu är föralltid
ett ord som inte längre existerar
likaså mina drömmar
och mitt hopp

och dina ord om natten
är nu endast en längtan
som hotar att döda mig
min hela existens


var jag verkligen inte värd mer?




Fri vers av anapanda
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda