Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mormor som gick bort den 31 Juli-08


Mormors allhelgonadag

mormor
lever du idag
på allhelgonadag?

har du klivit upp ur urnan
upp ur graven?

dansar du runt med morfar
på kyrkogården
med de andra
de andra levande döda?


mormor
hur ser du ut idag
på allhelgonadag?

har du på dig din lila kofta
eller din gröna jacka?

är det kallt
ovanför gravens täcke
idag
på allhelgonadag?

mormor
lever du idag
på allhelgonadag?




Fri vers av anapanda
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-10-31 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda