Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Blod

Denna jävla dödsafton då det firas och alla sjunger falskt i stugorna

Ungjävlar tigger godis och får stryk. Stryker gör andarna. Och Skogskyrkogården brinner!

Ja, det är här jag bor. Om ni vill hälsa på. Jag har en öppen grav.

Och min Far har just tänt 16 ljus. Över de barn jag mördat.

Jag bränndes på bålet. Alla drack som galna. Till sista droppen var urslickad.

Nu är det så att jag varken är full eller neddrogad.

Vilket ju är synd. Och syndat är det jag ägnat mitt ruttna liv åt mest.

Rutten är jag doch inte ennu.



BLOD.

Fortfarande flyter i mina ådror.




Fri vers (Modernistisk dikt) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-31 22:37



Bookmark and Share


  Anna*
Wow, vilken hemsk figur...
Du målar upp en stämning med dina ord!
2009-11-04

  Catharina Edin VIP
Magisk är du, levande i graven -
2009-11-01

  stenen/ Yv Ericsson
Och denna va till dig.

Och nu vet jag vad blasfemi är.
2009-10-31

  dead_prez
Ärad (och ärrad) lyfter jag på baskerkepsen
2009-10-31

  oMareld
oj hjälp

Skrämmande, men blir nyfiken :P
2009-10-31

  Katinka VIP
Jättebra, vilken känsla! Lite som blasfemi men med realistisk twist.
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson