Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning skriven 2010


Du är livet, och kärleken. Internationella kvinnodagen

Du har krympt
du är så kort,
men du är störst!

Ditt hår är så grått
ditt skinn så torrt,
men du är havet!

Du älskar solen,
och jorden är din;
du äger alla stjärnor!

Dina ögon är gamla
och visa
du är livet,
du är kärlek.

ska jag tro på någon,
så är det dig, jag
vill prisa.




Fri vers av stenen/ Yv Ericsson
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-08 20:24



Bookmark and Share


  thyra
Jättefint skrivit!
2014-03-09

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-03-09

  Bibbi VIP
Gillar!
2014-03-09

  Katinka VIP
Helt underbar!!
2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson