Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos liv.

Korridorerna är långa, grå, med beige heltäckningsmattor. Noggrant uppsatta tillika utvalda tavlor. Luften statisk. Man blir statisk när man slår sig ned för att vänta i de varmröda fåtöljerna. Speciellt om man har strömförande syntetiska sulor på skorna.
Man glor rakt ut i luften eftersom man inte vill ta i de utnötta magasin som ligger i en slarvig hög på bordet, risken finns att man får obehagliga bakterier på händerna om man tar i dom. Det sitter en annan nörd med skägg och tovigt hår längre bort. Han ser sunkig ut.
Den dagen valde någon annan, att ställa min diagnos.




Prosa (100-ordare) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 519 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-03 18:22



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Stark text
2014-04-06

  Lars Hedlin
TAck för denna ;) bra framfört!
2014-04-04

  i af apa
som en liten film... varmröda fåtöljer både syns & känns...
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson