Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid denna, döden

I mötet med döden,
tar orden slut.
Där tankar har
lämnats kvar,
finns inte döden.

Jag hörde i vinden
en viskande röst.
Jag tror den sade
ge åt dem som är kvar,
styrka och tröst.

Hämtar ur djupet mina varmaste kondoleanser.

stenen




Fri vers av stenen/ Yv Ericsson
Läst 703 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 12:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl fångat.
2013-09-24

  LenaJohansson VIP
väldigt fint diktat!
2013-09-18

  Lars Hedlin
Starkt och berörande!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson