Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR MIN KRIGARE

Jag älskar dig
(men bara för ikväll)
Jag vill ha dig
(men jag slänger bort dig efter jag använt dig)
Du är allt jag ser
(tills jag stänger ögonen och ser hon
den andra
framför mig)
Du är det bästa jag någonsin kunde få
(i alla fall för ikväll)
Du är den mest speciella person jag någonsin mött
(förutom hon jag träffade igårkväll
och hon i förrgår
och hon före det)


Jag är din krigare
(jag lever för dina andetag)




Fri vers av anapanda
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-31 22:46



Bookmark and Share


  dead_prez
jag vet inte om jag förstår helt men det spelar ingen roll, det är känslan som blir kvarlämnad i mig och i mitt sovrum som jag vill hylla. Sista stycket är en egen dikt i sig.
2009-11-01

    ej medlem längre
wow :-)
2009-10-31
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda