Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klar höstdag


En ms-crash


Himlen är blå

Den är blå som en
Microsoft crash

Med vita inslag
Dock moln
Inga trasiga bokstäver

Som MS krashen


Jag fördrar himlen alla dar
Framför MS crashen…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2010-01-20 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO