Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något gick fel på vägen till perfektion

revben
nyckelben
ryggrad
sticker ut
genom hud

smälter
svälter
fryser
skakar
ryser
DÖR
jag?

finns
inte
längre
för
något
annat
än

DETTA




Fri vers av anapanda
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda