Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla själars dag


134. Vårt eviga hopp




Vi är skapade till liv
Döden är vår fiende
Vi är rädda för döden

Vi är gäster och främlingar
på jorden
som söker ett hemland

Det gör ont att stå vid en grav
Smärtan är min
och kan aldrig bli någon annans

När vår stund på jorden är slut
och det mörknar för våra ögon
finns Han där och viskar,
Var inte rädd
Jag har nycklarna
Jag kan öppna porten

Jesus är vårt eviga hopp
vårt eviga liv
Det finns en framtid
bortom graven
en evig tid





Fri vers av Maria T
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-01 15:26



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin text som berör, och jag
tar till mig
2009-11-01

  walborg
Innerligt tack för denna förtröstansfulla fina text!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T