Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande av kärlek




Inför din heliga lag Herre
är jag den främste av syndare
Ibland längtar jag efter det vilda
och det förbjudna
Nej, låt mitt hjärta bli brinnande
av kärlek till Jesus
Genom honom får jag allt förlåtet

I min glädje kan jag i mitt inre
lyssna till vad som är rätt
få ett Kristuslikt sätt att se
på min medmänniska, flyktingar
Finna Jesu närvaro
i andlig osynlig gestalt
Forma min kärlek i Gudsgemenskap
och i medmänsklighet
Den kärlek som inte vållar
min medmänniska något ont




Fri vers av Maria T
Läst 727 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-19 17:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackerljuvt! Väldig läsarlycka sprider sig genom mig!
2016-04-11

  anits VIP
Så fint och berörande du skriver!
2015-10-12

  walborg
Innerligt tack för bönen som jag delar
2015-09-19

  aol
Så fint berörande skaldat vännen
2015-09-19

    ej medlem längre
En alldeles lysande text!
Vårdande och öm. Tack snälla, för
du delar med dig! Jag älskar dig!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T