Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tjäna




Tanken frågar ofta
letar efter orsaker
ser tillbaka och famlar i mörker
Tron ser framåt mot målet
och det ljusnar
I Guds rike gör Gud som Han vill
Vår oförmåga vår svaghet vår synd
tar Gud hand om

Vi får lämna sysslolösheten
och meningslösheten
Gå med i Guds arbetslag
i Guds vingård
Det går ett sus genom vingården
Vi får alla ta emot
av den lön som Gud ger
Vi blir fyllda av en kärlek
som är aktiv och skapande
en generös och delbar kärlek
Guds vilja är att tjäna och att dela










Fri vers av Maria T
Läst 715 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-04 15:20



Bookmark and Share


  aol
Så vackert och sant skaldat ja där är en kärlek utan gräns,
2016-11-16

  KristinaE
Ord som värmer i kärlek
Vacker
2016-02-27

    Annika J
Jag kommer att tänka på en norsk psalm:"Han tar icke glansen av livet,den Herre som kallar på dej".
En fin dikt om kallelsen till ett rikt liv!
2015-11-14

  prinscess VIP
fint
2015-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...vi ska va fyllda av kärlek och tjäna varandra...
2015-11-05

  walborg
Må vi leva just så
2015-11-04

  M M Mannheim VIP
Mycket fint om tron och Gud......
2015-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Amen.
Verkligen sant.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T