Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörnsten




Något dunkelt ruvar över tillvaron
i en ond och sargad värld
Toner av sorg och smärta
Herre förbarma dig

Hela jorden är min säger Herren
Jag har burit er på örnevingar
Min Son har dött för er
mina älskade barn
men lever nu igen

Låt oss samlas till ett folk
Stå eniga i en och samma ande
bli ett i Kristus
Låt oss fogas in i den byggnad
som har Kristus till hörnsten
En boning son speglar en bit
av himmelriket på jorden





Fri vers av Maria T
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-26 22:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tankeväckande skrivet!
2015-10-12

  walborg
Samma budskap som påven Franciscus höll i sina tre tal i USA: i kongressen, i FN och nu senast till immigranterna och om friheten till tro
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T