Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjänandets glädje



Herre vem kan då bli räddad
för människor är det omöjligt
Vi anar
livet är någonting mer
Innerst inne längtar vi efter
att leva med Gud

Guds vilja är att möta oss
Gud har skapat oss
för det gränslösa
för det hela i harmoni
för det stora och fullkomliga
som vi har fått i Jesus Kristus

Att följa Kristus
är att dras in i tjänandets kraftfält
Tjänandets glädje är stor
och glädjen i Gud
har löften med sig
Herre vem kan då bli frälst
För Gud är det möjligt




Fri vers av Maria T
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-28 13:57



Bookmark and Share


  aol
Ja Gud går i alla fötter på jorden och den som kan tjäna andra hjälpa utan tanke på sej själv lever det bästa livet,
kram,
2016-11-16

  walborg
TAck för fin text
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T