Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla själars dag


Var inte rädd




Var inte rädd
När vi flyttar bort
från vår jordiska
gemenskap
finns det en Famn
som tar emot oss
med stor Kärlek
och stor Glädje




Fri vers av Maria T
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-01 15:35



Bookmark and Share


    sajo
Får mig att tänka på då jag flög första gången år 2008 efter det att min far gått bort.

Plötsligt sa jag till min älskade vän oh är det så här pappa har det ovan molnen i sin himmel och så rann tårarna på mig.
2009-11-18

  En strimma av guld
Vilka fina ord och så sant. Detta gör att det är skönt att ha sin tro.
2009-11-05

  Jaseph
Tack!
2009-11-02

  Michaela Dutius
ja Maria- då blir larven en fjäril.
Underbart!
2009-11-01

  rebecca d
ja, det längtar jag efter o ser framemot.Skönt med dina hoppfulla "sånger"
2009-11-01

  lycksele
.. eller också tar det slut. du upphör att existera.
Oavsett vilket, är det slut på alla problemen och dikterna :)
2009-11-01

  walborg
Varmt tack!
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T