Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har alltid tänkt att man kan se själen  i ögonen..




Själens öga

I ögat ser jag själen glimma,

Sorg, glädje och ibland finns ilska,

själen talar ut i ögonens vinklar.

Tårar som vattnar min själ.

Läkande ögon som ger tröst .

Dina ögon som jag drunknar i.

Din själ som lyser av kärlek till mig.

Min själ som lyser av kärlek till dig.

I ögat ser jag själen glimma.

 

 

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-01 17:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin dikt..
2009-11-01

    ej medlem längre
visst är ögonen själens spegel
jättefin skrivet
2009-11-01

  peter markurth
fint
2009-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen