Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var då vi levde

vi fick hjärtan att brinna
nu, kroppar att drunkna
hur ska döden hinna?
alla ljus som vi blåst ut

musiken gick i dur
nu mestadels i moll
har skiljt oss med en mur
noter först omfamnande

våra hjärtan fick så brinna
förtränger kvabliven aska
kommer döden hinna?
vi blundar bort vårt mörker
kommer döden hinna?

vi springer bort från ett liv
döden är oss jämsides
vi tar vårt sista kliv
och väntan, den är slut





Fri vers av Kathrina
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-13 15:43



Bookmark and Share


  Drömkram
men släcker ner
vad syns aldrig
älskar mig
endast själv
fanns jag där
är du borta
söker jag
Dig
Men åhh vad vackra ord ger känslor är du tar du ger du finns du fantastiskt där känner jag. Kram!
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina