Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgivande kärlek

Kärleken i mig vill komma ut
Genom mina händer
Gå med mina fötter
Se med vidöppna ögon
Tala med värme och tröst
Vidröra andras varande
Ge närhet där tomhet råder
Förmedla frid där oro kretsar
Tiga stilla där inget annat biter

Kärleken vill vara utgivande




Fri vers av Anjeska
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 12:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet...den sanna kärleken är utgivande..
2009-11-03

    Nattviol
ja, kärleken vill aldrig begränsas
den vill och måste få expandera
och i dess färd finns inget slut
bara en önskan om att alltid
få finnas där, precis som den
är ämnad att vara, större än störst.
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska