Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv utan ord

En kvinna stängde dörren om sig
Lämnade en mening efter sig
Jag ska ligga och tyna bort
En annan kvinna fattade mod
Tog kärlekens kraft med sig
Öppnade den slutna dörren
Gick in satte sig ner utan ord
Efter tre timmars tystnad
Sa den livsnekande kvinnan
"Är du kvar än"
"Ja" svarade kvinnan
Båda lever än idag
Kärleken förmedlade liv utan ord




Fri vers av Anjeska
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-02 14:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....kärleken är styrkan i livet..
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska