Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omöjligt men här är den i alla fall.


Bio, två i rad

Vi gick på bio, två i rad
I en mysigt upplyst stad

Jag blev inspirerad av ditt skratt
Kände mig själv ganska tafatt

I mörkret jag ville ta din hand
För att till dig knyta ett starkare band

Ville visa närhet för jag gillar dig
Men det blir så fel när det är vänskap kille tjej

På vägen hem pratade vi om världen
Jag var lycklig över att ha dig med på färden

Vi diskuterade livet och saker som berör
Strosade hem under stadens alla lysrör

Ögon glittrade
Jag tror du fnittrade

Jag kände en känsla som jag inte glömmer
Istället jag den djup inom mig gömmer

Vi gick hem till dig för att bara prata
Vi låg på sängen och var lite lata

Jag försöker lista ut vem du är
Men det ställer till stora besvär

För mig är du någon som jag kallar vän
Högre titel finns det ej och hör sen!

Jag öppnar mig för dig och du verkar förstå
Vi skiljdes åt sent, jag ville inte gå

Du vinkade till mig från fönstret innan jag hann gå
Jag log och tänkte att sådana som dig finns det få

Sedan gick jag hem till mig
Jag tänkte hela vägen på dig




Fri vers av Holgerhuva
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-02 15:16



Bookmark and Share


  Virvlande
jag har läst den igen och du gör mig fortfarande galen! =)
2010-08-08

  Virvlande
Aaaaa! Du gör mig tokig! Så underbar! Det finaste jag läst på hur länge som helst!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva