Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epitaf för LevandeDöda


försökte lämna mig själv, utanför
eller snarare ovanför
som en duvhök över staden
klädde av den, naken var den kall
jag frös till en dikt
stelnade till ett berg av is
med asfaltfläckar och däckmönster på
och rasade neråt

i det där bläcket
som man skriver med på moln
fanns ett hopp om att återuppliva fåglarna
det dog dock snabbt
så fort jag dalade ner mot min lever
kände med fingret pulsådern
såg klockan uppochnedvänd
och skrämde mig själv
till ännu en epitaf
för levandedöda




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 15:51



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
Epitaf är väl gravskrift
levande döda en biocid man helst ville begrava för gott eller...
öppna för annan tolkning!???
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP