Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mon Cheri

Du rider vinden och din doft av utmattning följer dig,
gömmer sig i andras näsborrar som sökte främmande skäl
Efter att du lämnat
Honom golvad 
I närheten av en hög av klackar

Jag tänker inte vrida klockor för att förstå världen! världens vrede kommer sluka mig 

Jag är ett dammkorn i närheten av ett svart hål
Du, mon cheri, slåss på fel sida 
Fast du hade rätt 
När det gäller mig
Mina fina manschettknappar 
Lyser upp hela himlen
Gör natten till en dansföreställning 
Till en evighet av glömda löften
Som världen gömt under ögonlocket

Det är bråttom
Det kan bli vindstilla 

Och då är vi där
och alla de andra och han på golvet,
Alla!
Mon cheri




Fri vers (Fri form) av Sanchez VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP