Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr mig fast på distans

Inga ursäkter i världen kan skyla
Det faktum att du valde spriten
Före familjens välmående
Farsan hur kunde du välja att
Bränna pengar på sprit
När familjen din inte ens
Hade bra mat hemma i kylen
Eller hela kläder på kroppen
Nu sitter du där ensam
För det var ensamheten som
Växte fram ur dina handlingar
Jag tänker på dig ibland
Men förvänta dig inte att jag
Ska finnas där för dig
För du fanns inte där för
Mig när jag som mest
Behövde dig

Bryr mig fast på distans




Fri vers av Anjeska
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 16:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket sorgligt ``bryr mig fast på distans`` förstår dig.....
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska