Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylledrömmar

Jag står ostadigt på mina fötter
Världen snurrar som utan rötter

Du är stabil och håller i mig
Jag tycker om det och hänger på dig

Du är mysig och luktar gott
Jag bor i mitt luftslott

Jag blundar, dina händer i min nacke
Det pirrar till som i nedförsbacke

Jag kramar dig, vill inte släppa
Vara med dig och aldrig mera deppa

Du är något nytt, något spännande
Det känns bra men ändå främmande

Jag får inte nog av dig
Du håller om mig

Du är speciell, gör mig förvirrad och nervös
Det var kallt jag sade att jag frös

Jag finner din mjuka hand
Flätar ihop våra fingrar som ett band




Fri vers av Holgerhuva
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-02 20:58



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
sensitiv mysig närhet
och varm o go kroppskontakt har han kommit hem??
nä!
men "full och bra"
som Albert Engström sa
2009-12-28

  Virvlande
Så otroligt mysig du är! Älskar älskar älskar!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva