Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill fortfarande ha dig även fast du glömt mig

Jag vet inte vad jag hade hoppats
Kanske på något vackert och unikt
Något som bara du och jag skulle kunna förstå
Du vet något sånt man delar mellan två

Jag förklarar mig själv här och nu som idiot
Så du behöver inte dela in mig i någon speciell kvot
Jag vet vart jag har landat och jag kanske hör hemma här trots allt
Men jag gillar allt bättre hos dig, även om det är kallt

Mina drömmar om att kunna varje del av din kropp
Dem levar kvar i mig som ett meningslöst hopp
Ett hopp om att allt kommer bli som jag hoppats
Men alla mina vackra drömmar har stoppats


Istället smällde dörren hårt
Allt som skulle bli vackert blev bara svårt
Svårt att reparera
Svårt att förstå
Även som vi va två
Som skulle dela
uppleva
bevara
försvara
minnas
finnas
skratta
le
blund
och se
På hur vi kämpade för att få det vackert




Fri vers av sistersurround
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround