Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Åh gud vad jag saknar dig!
Kan inte du bara vara hos mig
Hålla min hand och vara nära
Vi kan låtsas att vi är kära
Ligga nära och bara mysa
Känna värme och inte frysa
Vara tillsammans du och jag
Åtminstone ett litet tag
Det är allt jag verkligen vill
Bara ha dig här intill




Fri vers av Holgerhuva
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-02 22:49



Bookmark and Share


  Virvlande
Jag blir alldeles varm när jag läser. Superduperfint!
2009-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva