Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en Paradoxal Hybrid Varelse till en Annan

***

Alltför många
frågetecken krokar
          i varandra
och hindrar flödet på
konversationens
          landsvägar
där de snabbt bör rätas
ut till skinande
          raksträckors
utropstecken!

LPWJ 03/11/09




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 04:54



Bookmark and Share


    Calin
Sant... mycket sant... allt för sant...och väldigt snyggt fångat
2009-11-03

  Stefan Höglund
dåde dikten och bilden skapar frihets-längtan. Bra!!
2009-11-03

    ej medlem längre
Snyggt denna gillar jag bokmärke o applåd!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP