Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En på många sätt misslyckad dotters strävan att göra sin pappa stolt.


Pappa, du ska inte se mina tårar.

Lyckade döttrar är
lyckliga och söta.

(De gråter inte
sotade tårar
eller
kräks för
ångesten blir
för mycket.)

Hämta inte mig
i min ensamhet
Jag gömmer mig
för jag misslyckas.


Jag vill bara göra dig stolt pappa




Bunden vers av Niclasdotter
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-03 11:38



Bookmark and Share


    eva m h
Smärtsam
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter