Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite närmare än nära

Som en brännskada av tredje graden
några millimeter genom huden
och krypande nära mitt inre.

Precis så 
har jag dig här.

Lite närmare än nära.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-28 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter