Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag ska vi fira

Idag ska vi fira.
För idag är en seger
så som alla andra dagar
är
när man måste utkämpa ett krig
med sig själv
varje morgon
innan man kan lämna sängen.

 

Idag ska vi fira
för idag är en seger
då jag ännu en gång
vann över mig själv.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-12 18:47



Bookmark and Share


  HerrGanz
Enkelt men väldigt snyggt. Fångar en känsla man kanske borde ha mer ofta
2019-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter