Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sover helst ensam

Jag sover helst ensam.

Bara jag kan känna värmen från din hud
stråla sådär 30 centimeter ifrån mig.
Bara jag kan höra dina andetag
och känna hur du vänder dig.

Jag sover helst ensam
så länge som du ligger här bredvid.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 476 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-31 09:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter